Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Banjaluka: Zvao pauk službu, oni prosledili njegov broj telefona

Datum: 10.06.2017 • Pošalji komentar • Pogledano: 560

Ocenite članak

 

Banjalučanin je prijavio nepropisno parkiran automobil Pauk službi, ništa neobično, zar ne? Izgleda da u Banjaluci ni ovako jednostavna stvar ne može jednostavno da se završi.

Pauk služba Banja Luka, posada pauka na izvršenju zadatka.
Pauk služba Banja Luka, posada pauka na izvršenju zadatka.


Izvesni taksista tvrdi, a prenosi beogradski Blic, da su prošle nedelje iz Pauk službe dali njegov broj telefona vlasniku vozila koje je prijavio. On je kao odgovor na to prijavio nesavestan rad zaposlenih nadležnima u Gradskoj upravi, ali mu se oni više nisu javili.

Povezane vesti"Automobil je bio parkiran na mestu za taksiste kod parka Petar Kočić i kolege nisu mogle da se parkiraju. Pozvao sam pauk službu, došli su posle nekog vremena, opomenuli vlasnika da mora pomeriti auto i otišli. Posle su tom vlasniku dali broj telefona sa kojeg je pozivano, odnosno moj broj, i sada me taj čovek zove i traži.

Ogorčen sam takvim ponašanjem, odavanjem ličnih podataka savesnih građana. Zamislite da tako daju broj telefona svakoga ko zove, pa ljudi neće smeti više ništa prijaviti u gradu. Rekli su mi iz Gradske uprave da će me zvati kada provere, ali nisu."
, kaže ovaj Banjalučanin.

U Odseku za saobraćaj međutim kategorično tvrde da nisu tačne optužbe da je nekome dat broj telefona stranke koja je prijavila nepropisno parkirano vozilo.

"Po primljenom pozivu, Pauk služba se uputila na lokaciju, ali tamo nije bilo niti vozila, niti stranke koja je prijavila. Vozilo Pauk službe se zadržalo nekoliko minuta, nakon čega je otišlo dalje. Posada u Pauk vozilu nema komunikaciju sa strankama koje prijavljuju, već nalog dobija od dežurne osobe i nije ni mogla dati nekom broj telefona", izjavio je šef Odseka Slavko Davidović.
Tagovi

pauk služba, banja luka, bosna i hercegovina