Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Čekanje na granici: Na Batrovcima 4 sata, na Horgošu 2 sata

Datum: 22.07.2017 • Pošalji komentar • Pogledano: 1099

Ocenite članak

 

Ukoliko ste rešili da danas krenete na putovanje, pripremite se za velike gužve na graničnim prelazima i naplatnim rampama. Iz AMSS preporučuju da se koriste alternativni prelazi, gde su čekanja znatno manja nego na glavnim.

Ne propustite

Uživo kamera: Granični prelaz Batrovci (izlaz iz Srbije u Hrvatsku) i Bajakovo/Lipovac (iz Hrvatske u Srbiju)
Uživo kamera: Granični prelaz Batrovci (izlaz iz Srbije u Hrvatsku) i Bajakovo/Lipovac (iz Hrvatske u Srbiju)


Na Batrovcima četiri sataAuto-moto savez Srbije (AMSS) danas očekuje veliki priliv vozila na svim graničnim prelazima. Kažu da je trenutno najveća gužva na granici sa Hrvatskom, granični prelaz Batrovci. gde se čeka najmanje četiri sata. Snimak koji prenosimo sa živih kamera je napravljen u 15 časova i pokazuje da su na Batrovcima još u uvek velike gužve. I na prelazu Šid, takođe na granici sa Hrvatskom, sada su velike gužve, pa se na prelaz čeka oko sat vremena. AMSS preporučuje da se koriste granični prelazi Bačka Palanka, Sot, Bogojevo i Bogojevo.

Granica sa Mađarskom, čekanjeVelike gužve su i na granici sa Mađarskom, na glavnom prelazu Horgoš gde se sa naše strane čeka oko sat vremena. U AMSS ne mogu da procene koliko se čeka sa mađarske strane, ali kažu da su kolone kilometarske. AMSS očekuje pojačan protok vozila očekuje se i na alternativnim prelazima Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš 2, koji su otvoreni do 7 do 19 sati, kao i na prelazima Kelebija i Bački breg, koji rade 24 sata, a na kojima se trenutno čeka do 30 minuta.

Granica sa Crnom GoromNa izlazu iz Srbije je pojačan saobraćaj na prelazima Gostun sa Crnom Gorom, Gradina sa Bugarskom i Preševo sa Makedonijom. Na granici sa Crnom Gorom zadržavanja su oko 30 min sa tendencijom porasta. Kao alternativne pravce najbolje je koristiti granični prelaz Jabuka i prelaz Špiljane odnosno Mehov Krš.

Čekanje na naplatnim rampamaNa naplatnim rampama se čeka od 10 do 15 minuta, ali se očekuju veće gužve.
Tagovi

čekanje na granici, granični prelaz, čekanje na naplatnim rampama, putovanja informacije