Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

LaFerrari replike za 20.000 dolara

Datum: 30.05.2014 • Pošalji komentar • Pogledano: 171

Ocenite članak

 

Ako vam je promakao jedan od 499 LaFerrari super automobila, koliko će ih biti proizvedeno, replike su već dostupne, i to po ceni od 20.000 dolara, sa sve Toyota Camry pogonom! Da podsetimo, LaFerrari (poznat i kao F70) je hibridni sportski auto koji proizvodi italijanski Ferrari, a cena je prava sitnicia - tričavih milion funti.

mansorycars com


Tako barem tvrde u kompaniji Mansory Cars koja ih proizvodi. Čini se da kompanija ima više pseudonima i web sajtova, a takođe tvrde da poseduju proizvodne pogone u Kaliforniji, Nemačkoj i Švedskoj.

Repliku nosi cevasta šasija, a pogoni Tojotin motor sa 248 konjskih snaga. Za one koji su voljni da daju malo više keša, može se dobiti i varijanta sa petolitarskim V8 motorom iz Ford Mustanga GT ($23.000), 5.2 litarskim V10 motorom iz Audija R8 ($38.000) ili BMW-ovim 6.0 V-12 motorom sa 544 KS iz modela 760Li ($38.000). Varijanta sa BMW-ovim motorom nudi performanse koje su najbliže performansama originalnog LaFerrarija.

Ako LaFerrari ipak nije po vašem ukusu, Mansory Cars izrađuju replike i ostalih modernih super automobila. Pored svih Ferarijevih modela, možete naručiti repliku Bugattija, Lamborghinija ili McLarena - za početak.

U kompaniji tvrde da su u poslu od 1973. godine i čini se da vladaju zanatom. Međutim, kako vlade širom sveta ne gledaju više blagonaklono na ovakav tip biznisa, nismo sigurni koliko će dugo Manson Cars ostati u poslu. U Ferrariju sigurno ne gledaju na ove automobile kao na bezopasne replike koje su izradili entuzijasti, već kao kopije ili falsifikate.
Tagovi

laferrari, ferrari, mansory cars, replike automobila, super automobili