Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Marke automobila koje treba izbegavati

Datum: 11.05.2015 • Pošalji komentar • Pogledano: 94

Ocenite članak

 

Ovo je lista automobilskih brendova napravljena na osnovu potrošačkih izveštaja u Sjedinjenim Američkim Državama. Hajde da vidimo šta kažu potrošači sa druge strane Atlantika.

Marke koje treba izbegavati2015 ford f 150


5. FordNakon vrhunca najnovije recesije, Ford je morao sebe iznova da "izmisli". Lansirali su nove modele koji izgledaju bolje, na putu se ponašaju bolje, troše manje goriva i koriste nove tehnologije. Međutim, za izbirljive potrošače to nije dovoljno. Ukupna ocena: 53.

dodge


4. DodgeDodge se u poslednje vreme "šlepuje" na dizajn i nostalgiju. Novi Challenger ili Charger su skroz cool, upravljivost uopšte nije loša, ali utisak i ocenu kvari pouzdanost. Ukupna ocena: 52.

mini countryman


3. MiniMini je praktičan gradski auto, pokretan i zabavan. Međutim, ocena pouzdanosti je veoma mala tako da posedovanje jednog ovakvog automobila može biti stvarno skupo, pogotovo ako ste ga uzeli kao polovan auto. Ukupna ocena: 46.

2015 Jeep Renegade


2. JeepJeep je poznat po off-road sposobnostima, dok je za njih šminka tek na drugom mestu. Ispostavilo se da to nije loša kombinacija za prodaju, ali kvari ocenu. Ako se u obzir uzme još i problematična pouzdanost, drugo mesto na ovoj listi je zasluženo. Ukupna ocena: 39.

Fiat 500 Turbo


1. FiatI na kraju - Fiat 500 i Fiat 500L. Suvereno na prvom mestu na spisku, ali najlošije ocenjenih automobila. Međutim, za one koji poznaju navike američkih potrošača, ovo uopšte nije novost za Fijat kao brend u celini. Bez obzira na to koliko Fiat može da bude zabavan u vožnji, po amerikancima je nedovršen, a loše ocenjena pouzdanost dodatno skida ocenu. Ukupna ocena: 32.

Pogledajte koje automobilske marke po mišljenju američkih potrošača vredi imati.
Tagovi

sad, consumers report, fiat, jeep, mini, dodge, ford