Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Momak je kupio polovan BMW M3, a onda otkrio nešto užasavajuće!

Datum: 10.12.2015 • Pošalji komentar • Pogledano: 91

Ocenite članak

 

Kada kupujete polovan auto, skoro je nemoguće istražiti detalje iz njegove istorije. Dobro, osim toga što ga je vozila bakica u Nemačkoj, i to samo nedeljom kada je išla u crkvu. Međutim, u samom autu se mogu naći tragovi njegovog prethodnog života.

BMW M3 dzeremi klarkson


Momak u Engleskoj po imenu Rob Willis, je od BMW dilera kupio skoro nov BMW M3 i za njega dao 50,000 funti. Prelep, svetlo plavi auto, šta čovek pored toga još da poželi? Međutim, ubrzo je otkrio da na automobilu neke stvari nisu u redu.

"Kada sam kupio auto, rečeno mi je da je to bio demonstracioni auto koji je vozio jedan od menadžera u BMW-u. Ali kočnice su stalno cvilele, a volan je proizvodio čudne zvuke svaki put kada bih izašao sa auto puta", rekao je novopečeni vlasnik BMW-a u intervjuu britanskom magazinu "Sun".

Ovakve probleme ne bi trebao da ima jedan skoro nov BMW M3, pa čak i ako je služio kao demonstraciono vozilo. A onda, nakon skoro mesec dana, klupko je počelo da se odmotava:

"Dok sam gledao na TV-u staru epizodu serije Top Gear, moja verenica je primetila da automobil koji vozi Džeremi Klarkson ima iste tablice kao moj auto. A Klarkson ga je toliko brzo vozio da su se gume pušile u krivinama".

Inače, u Britaniji, za razliku od Srbije i zemalja ex. SFRJ, broj na tablicama je vezan za auto i ostaje isti dok taj auto postoji. Što znači da je Klarkson na trkačkoj stazi vadio dušu BMW-u koji je tema ovog članka.

Većina bi na ovo rekla "uuu, carski!” i počela mahnito da tvituje o tome i kači slike po društvenim mrežama kao dvanaestogodišnja devojčica. Međutim, Willis se vodio zdravim razumom i shvatio da zaslužuje auto na kome se Klarkson nije iživljavao.

U zamenu je dobio BMW 330d i gomilu drugih opcija, verovatno kao kompenzaciju za mnogo sporiji automobil. Kako bilo, Willis je zadovoljan trgovinom, a BMW diler se složio da BMW M3 o kome pišemo nije pogodan za korišćenje u redovnom saobraćaju i da neće opet biti prodat.

Mada, ako su pametni, verovatno će ga oglasiti kao automobil koji je lično Klarkson vozio i na račun toga mu duplirati cenu. Sigurni smo da bi neko, negde u svetu voleo da ima ex Top Gear auto.
Tagovi

džeremi klarkson, top gear