Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Najšašaviji koncepti sa salona u Tokiju 2015

Datum: 30.10.2015 • Pošalji komentar • Pogledano: 73

Ocenite članak

 

Toyota Auto Body Alphard Hercule Concept


Toyota Auto Body Alphard Hercule Concept


Kombi vozila važe za drumske jahte. Zašto onda ne napraviti kombi koji će biti kao jahta, bukvalno. Devojčica se ne dobija uz kombi.

Honda Wander Stand


Honda Wander Stand


Vozilo u odnosu na koje je malecni Smart drumska krstarica.

Toyota Gosei Flesby


Toyota Gosei Flesby


Vazdušni jastuci umesto spoljne oplate? Brilijantno. I ne samo to. Zavisno od režima vožnje, jastuci mogu da menjaju svoj oblik, a time i aerodinamiku vozila.

Daihatsu Noriori


Daihatsu Noriori


Četvrtina populacije Japana je starija od 65 godina. Na sajmu je prikazana čitava flota modela posvećenih starijim licima, pre svega skutera i motornih kolica. Daihatsu Norioriwas je namenjen prevozu takvih sredstava. Poseduje velika bočna vrata, rampu, mali klirens i naravno, poseduje opciju za autonomnu vožnju.

Suzuki Air Triser


Suzuki Air Triser


Ni jedan proizvođač automobila nije uspeo da ponovi magiju koju je doneo Volkswagen kombi. Suzuki Air Triser je koncept sa kojim će japanci pokušati da "ukradu" deo kolača. Ofarban je u dve boje i poseduje unutrašnjost koja može da se rekonfiguriše. Ovaj koncept je jedini na spisku koji ima realnu osnovu, tako da ćemo ga možda jednog dana videti i u serijskoj proizvodnji.

Nissan Teatro For Dayz


Nissan Teatro For Dayz


Nisan se bavio rešavanjem problema "kako današnju omladinu, opsednutu elektronikom, zainteresovati za automobile?". Koncept Teatro For Dayz je namenjen svetu u kome se svaki trenutak šeruje na društvenim mrežama.

Toyota Kikai


Toyota Kikai


Toyota Kikai, prema našem skromnom mišljenju, predstavlja hvatanje za slamku Tojotine službe sa marketing, usled nedostatka boljih ideja. Naime, oni pokušavaju da promovišu ovaj koncept kao hotrod. Ko hoće da vidi šta je pravi hotrod, neka klikne ovde, čik ako sme.

Suzuki Mighty Deck


Suzuki Mighty Deck


Šta se dobije kada se upare Smart i reli auto? Dobije se Suzuki Mighty Deck. Uži je i kraći od Smarta, i poseduje zadnju platformu koja se po potrebi može podići, čime se dobija dodatni prostor za prtljag.

Yamaha Motobot


Yamaha Motobot


I za kraj, jedan motocikl. Kakav motocikl? Autonomni (samovozeći) motocikl sa humanoidnim robotom.
Tagovi

koncept automobili