Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Počele PRAZNIČNE GUŽVE

Datum: 28.04.2017 • Pošalji komentar • Pogledano: 313

Ocenite članak

 

Stanje na putevimaNa pragu smo produženog prazničnog vikenda. Na putevima u Srbiji se danas očekuje pojačan saobraćaj, posebno popodne.

Auto put Beograd - Novi Sad - SuboticaNaplatna stanica Subotica-Jug. U sredu, 3. maja, od 9.00 do 15.00 časova biće povremeno zatvarana brza i vozna saobraćajna traka u smeru ka Novom Sadu.

Auto put E75Auto put E75, deonica posle petlje Feketić ka petlji Vrbas, u smeru Subotica - Novi Sad. Zatvorene su preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj je preusmeren preko zaustavne trake.

Deonica Žednilk - Čantavir. Saobraćaj se preusmerava na alternativne petlje Subotica Jug, Bačka Topola i ostale magistralne puteve.

Obilaznica oko Beograda, u tunel Straževica i tunel Železnik. Do 1. maja, u periodu od 22.00 do 06.00 časova, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Deonica od petlje Tranšped do petlje Vrčin. Od 07.00 do 17.00 časova, za saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka auto-puta, u smeru od Niša ka Beogradu.

Auto put E80Deonica Niš - Dimitrovgrad. Saobraćaj se odvija dvosmerno, samo desnom kolovoznom trakom.

Gužve na graničnim prelazimaAMSS javlja da su počele gužve na graničnim prelazima. Teretna vozila na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu iz Srbije ka BiH, čekaju oko dva sata. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.
Tagovi

gužva na granici, stanje na putevima amss