Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Prevrnut autobus kod Bubanj Potoka

Datum: 22.06.2015 • Pošalji komentar • Pogledano: 119

Ocenite članak

 

Jutros oko 04:00 časa na autoputu kod Bubanj Potoka se desila saobraćajna nesreća u kojoj se prevrnuo autobus. Poginula je jedna devojka, a oko 80 lica, među kojima ima i dece, je povređeno.

barcino tours prevrnut autobus
Izvor: Twitter@balkan_warrior


U autobusu, na povratku iz Polihrona, nalazilo se 88 osoba, koji su se vraćali sa letovanja u Grčkoj. Nesreća se desila na autoputu Beograd-Niš kod "Tranšpeda", posle isključenja za Vrčin, kada je autobus probio metalnu bankinu i izleteo sa puta.

U Urgentnom centru su primili 60 povređenih putnika, a njih šest će morati da budu operisani. Ostali su primljeni sa lakšim povredama.

prevrnut autobus auto put


Nada Macura kaže da je Hitna pomoć Beograd poslala na lice mesta 16 ekipa od kojih 12 za odrasle, jednu pedijatrijsku i tri transportne. U spasavanju putnika učestvovala je i Hitna pomoć Grocka, koja je prevezla osam pacijenata, Hitna pomoć Vrčin koja je prevezla devet, a beogradska Hitna pomoć je prevezla 44 povređena pacijenta, izjavila je Macura.

prevrnut autobus bubanj potok


Povređeni putnici su prevezeni u tri bolnička centra - VMA, Kliničko bolnički centar Zemun i Urgentni centar. Neki su i sopstvenim prevozom odlazili da potraže pomoć lekara.

saobracajna nesreca bubanj potok


Na terenu se nalaze sedam vatrogasnih ekipa i vozilo "Parking servis"-a koje pokušava da skloni autobus, prenosi RTS. Saobraćaj nije obustavljen, ali se otežano obavlja.
Tagovi

auto put, bubanj potok, saobraćajna nesreća, prevrnut autobus, nada macura