Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Putovanje u Grčku autobusom: 24 sata mučenja i još nisu stigli

Datum: 10.08.2017 • Pošalji komentar • Pogledano: 202

Ocenite članak

 

Srpski turisti su juče oko 11 sati krenuli autobusom iz Beograda u Grčku, odnosno u grčko letovalište Evija. Međutim, 24 sata kasnije oni i dalje nisu stigli na svoje odredište. Umesto da su stigli ovog jutra u letovalište, autobus se noćas pokvario u blizini Vranja, a 90 putnika među kojima ima i dece je noć provelo nasred puta zato što ih je putnička agencija sa kojom su krenuli na more ostavila na cedilu, piše beogradski Blic.Putovanje u Grčku autobusom: Autobus pokvaren, putnici u nedođiji. Foto: privatna arhiva / Blic
Putovanje u Grčku autobusom: Autobus pokvaren, putnici u nedođiji. Foto: privatna arhiva / Blic


Put su u toku noći nastavili, ali su jutros ponovo stali zato što klima u autobusu ne radi i temperatura je neizdrživa za dalje putovanje. Pojedinci tvrde i da je bilo vatre i dima iz zadnjeg dela autobusa. Sada čekaju da treći autobus stigne iz Beograda. Do Evije imaju nešto više od 300 kilometara i pitanje je da li će stići na poslednji trajket za Eviju. Ukoliko zakasne, još jednu noć će provesti na drumu.

Ovo, inače, nije prvi put da se pomenuta agencija nađe u centru negativnih kritika zbog pokvarenih autobusa. Pre dve godine autobus koji je putnike vraćao iz Grčke pokvario se blizu Predejana, gde su turisti četiri sata čekali na rešenje. Nekoliko meseci kasnije, pokvareno vozilo iste agencije bio je razlog zbog kog 90 beogradskih đaka nije otišlo na zakazani izlet u Tršić.
Tagovi

putovanje autobusom, autobusi, godišnji odmor, letovanje, grčka