Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Splićaninu oštećen automobil zbog BG tabli

Datum: 11.04.2017 • Pošalji komentar • Pogledano: 368

Ocenite članak

 

Saša Kesić je rođeni splićanin, muzičar i penzionisani pripadnik Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva. Već drugi put u poslednje tri godine, oštećen mu je automobil u Splitu, a kao najverovatniji razlog se navodi to što ima beogradske registarske tablice.

Saša Kesić, Hrvatski vojni pilot. Automobil mu je oštećen u rodnom Splitu samo zbog BG tabli
Saša Kesić, Hrvatski vojni pilot. Automobil mu je oštećen u rodnom Splitu samo zbog BG tabli


Kesić već neko vreme živi u Beogradu, i sa suprugom često dolazi u Split, a u poslednjem incidentu sa automobila je skinuta zadnja registarska tablica, izbušena zadnja guma, pokidani retrovizori, a peta vrata izgrebana. Automobil je bio parkiran na parkingu u Plinarskoj ulici, a slučaj je preuzela policija, javili su hrvatski mediji.

Saša Kesić

Kada dođeš sa splitskim tablicama u Beograd, nema problema. Moji prijatelji kada dođu kod mene, nikad ništa loše ne dožive. Nadam se da će se ovo varvarstvo iskoreniti i da će turisti slobodno dolaziti u Split. Moji prijatelji su takođe imali neugodnosti, vratili su se kući sa dosta krstova i slova "U"
Prvi put Kesićev automobil je oštećen 2014. godine, a tada nisu pomogle ni zastava FK Hajduk, ni oznake firme "Nadalina". Tada je pokidano nekoliko delova sa vozila, ukradena registracija, a na haubi je urezano veliko slovo "U" sa krstom.

( Nezavisne )
Tagovi

u hrvatsku sa bg tablama, split, hrvatska