Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Stanje na putevima

Datum: 21.02.2017 • Pošalji komentar • Pogledano: 148

Ocenite članak

 

Stanje na putevima u SrbijiStanje na putevima u Srbiji je redovno. Kolovozi su ovog jutra suvi, vidljivost je dobra, glavni putni pravci su prohodni. Magle ima na jugozapadu Srbije.

e75 autoput novi beograd
Autoput E75, Beogradska arena. Foto: Beograd Info


Na putevima pored reka, po dolinama i kotlinama magle će biti u jutarnjim i večernjim satima, zato budite oprezni i prilagodite vožnju uslovima na putu.

Saobraćaj je umerenog intenziteta i obavlja se bez većih zastoja, sa ograničenjima jedino na deonicama gde su radovi započeti i na kojima je potrebno voziti sporije uz poštovanje saobraćajne signalizacije.

Danas će se u periodu od 9 do 17 sati izvoditi radovi na interventnom održavanju putne ITS opreme u tunelima Lipak i Železnik, na državnom putu IA reda broj 1 - (auto-put E-75, obilaznica oko Beograda. Radovi neće uticati na saobraćaj i obavljaće se van saobraćajnih traka.

Detaljnije informacije o trenutnom stanju na putevima možete pogledati na sledećim stranicama:
Prema informacijama iz Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima za putnički saobraćaj trenutno nema zadržavanja dužih od 20 minuta.

Stanje na putevima u BiHOvog jutra je magla smanjila vidljivost u okolini Doboja, Foče i Istočnog Sarajeva. Vozačima se savetuje da budu oprezni i zbog odrona.

Na području Federacije BiH, magle ima na deonici auto-puta Sarajevo-Kakanj, i na magistralnim putnim pravcima Žepče-Doboj, Doboj-Tuzla-Zvornik i Bihać-Bosanska Otoka.

Odrona ima na putnim pravcima Karanovac-Kneževo-Ugar, Karanovac-Crna Rijeka-Mrkonjić Grad, Sarajevo-Foča, Foča-Šćepan Polje, Višegrad-Ustiprača-Rogatica i Višegrad-Brodar-Rudo.

Kolovozi su uglavnom suvi. Mestimično je moguća pojava poledice, posebno u višim planinskim predelima, preko mostova i nadvožnjaka i na prilazima tunelima.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja. Radovi se izvode na graničnim prelazima Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja na teritoriji Hrvatske, i na ovim prelazima tokom dana saobraćaj je usporen.
Tagovi

stanje na putevima, stanje na granicama, saobraćaj uživo, beograd info