Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

STANJE NA PUTEVIMA: Kolovoz suv, kamioni na Batrovcima UGASILI!

Datum: 29.03.2017 • Pogledano: 140
Lepo vreme i suvi kolovozi zaslužni su za dobro stanje na putevima u Srbiji. Saobraćaj na autoputevima je umeren, a na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja. Slična situacija je i na drugim državnim putevima prvog i drugog reda, na kojima nema vanrednih zastoja i prekida. Ipak, na većem broju deonica je izmenjen režim saobraćaja zbog radova.

Ibarska magistrala, okolina Lazarevca
Ibarska magistrala, okolina Lazarevca


Uprave granične policije je saopštila da se na putničkim terminalima na graničnim prelazima vozila zadržavaju oko 20 minuta. Izuzetak je granični prelaz Batrovci gde se teretna vozila na izlazu iz Srbije zadržavaju oko 5 časova.

Na obilaznici oko Beograda u smeru ka Nišu, do 3. aprila se izvode radovi na izmeni dilatacije na mostu zbog čega će se saobraćaj odvijati propuštanjem levom i odnosno desnom trakom. Slična situacije je na deonici od Horgoša ka Novom Sadu gde se vozila takođe preusmeravaju na levu i desnu kolovoznu traku.

Na autoputu Subotica-Novi Sad-Beograd, od 30. marta u periodu od 10 do 15 časova će se izvoditi radovi na kolovozu, a za saobraćaj će biti naizmenično zatvarane preticajna i srednja traka.
Tagovi

stanje na putevima, srbija