Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Završen SAJAM AUTOMOBILA

Datum: 03.04.2017 • Pošalji komentar • Pogledano: 252

Ocenite članak

 

Juče su završeni 53. međunarodni salon automobila i 11. međunarodni sajam motocikala, delova i oprema "Motopassion". U proteklih deset dana, koliko su trajale ove manifestacije, kroz kapije Beogradskog sajma je prošlo više od 146 hiljada posetilaca, saopštili su organizatori.

Sajam automobila, Beograd 2017.
Sajam automobila, Beograd 2017.


Prema medijskim izjavama samih izlagača i nezvaničnim izvorima iz Srpske asocijacije uvoznika automobila i delova, tokom ove manifestacije prodato je gotovo dvostruko više vozila nego na prethodnom salonu automobila.

Pod sloganom "Godine prolaze, strast ne prestaje", ova sajamska manifestacija u oblasti auto-moto industrije je okupila više od 410 izlagača iz tridesetak zemalja, 34 automobilska brenda i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila u okviru auto-salona, kao i 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i šest brendova bicikala na sajmu "Motopassion". U kategoriji automobila i lakih privrednih vozila uvoznici i distributeri predstavili su čak 67 noviteta, dok je na sajmu motocikala "Motopassion" bilo 39 premijera.

Pažnju stručne javnosti na ovogodišnjem salonu automobila privukao je okrugli sto na temu "Električni automobili i razvoj infrastrukture za punjenje vozila u Srbiji" u organizaciji Privredne komore Srbije i drugih institucija i ustanova.

Tokom održavanja sajma 2017, potpisan je i "Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji i partnerskom odnosu između Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova i agencije CUBE" - kojim se reguliše prikupljanje i obrada podataka o novoregistrovanim putničkim i lakim dostavnim vozilima na mesečnom nivou, čime se uspostavlja obaveza Asocijacije i njenih članica da u javnosti koriste samo zvanične podatke ove kompanije o broju prodatih vozila.
Tagovi

sajam automobila beograd 2017, srbija