Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

ZIMSKA OPREMA od danas NIJE OBAVEZNA

Datum: 01.04.2017 • Pošalji komentar • Pogledano: 156

Ocenite članak

 

Zimska oprema od danas više nije obavezna. Zbog visokih temperatura koje se očekuju tokom vikenda, moguć je pojačan intenzitet saobraćaja. Uslovi na putevima u Srbiji su dobri, uz dobru vidljivost i dobru prohodnost na autoputevima i glavnim državnim putevima.

Zimske gume od 1. aprila više nisu obavezne
Zimske gume od 1. aprila više nisu obavezne


Izmene u saobraćajuAuto-put E-75, na deonici od petlje Tranšped do petlje Vrčin, u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova, zbog izvođenja radova na izgradnji zida za zaštitu od buke. Tokom izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka auto-puta, u smeru od Niša ka Beogradu.

Auto-put E-75, posle petlje "Feketić", ka petlji "Vrbas", u smeru Subotica - Novi Sad, od 3. aprila u 12 časova do 17. aprila. Na snazi će biti izmena režima saobraćaja zbog radova na mostu preko reke Krivaje. Zatvorene će biti preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj će biti preusmeren preko zaustavne trake.

Granični prelaziPrema informacijama Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema zadržavanja dužih od 20 minuta. Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na GP "Batrovci" zadržavaju oko 60 minuta, kako je i na GP Sremska Rača.

Više detalja možete videti na ovoj stranici.
Tagovi

zimske gume, stanje na putevima srbija, izmene u saobraćaju