Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Ne možeš da kupiš Lambordžini? Onda ga napravi!

Komentara: 1 • Pogledano: 219

Ocenite članak

 

Zaljubljenik u automobile Driton Selmani iz Gnjilana na Kosovu, uspeo je da svoj san pretvori u realnost tako što je zasukao rukave i napravio repliku italijanskog super automobila Lamborghini Reventon.

Lamborghini Driton Selmani


''Svako želi da ima skupi automobil. Kako nisam mogao sebi da priuštim takvo vozilo, učinilo mi se da je dobra ideja da ručno napravim jedno. Mislim da smo uradili dobar posao zato što su ga poznanici odlično prihvatili, baš kao i rodbina i komšije'', rekao je Driton Selmani.

Lamborghini Reventon Replica


Prilikom realizacije ovog projekta, koristio je karoseriju i delove automobila koji su mu bili na raspolaganju. Rad se isplatio, a rezultat je automobil za kojim se okreće celi grad.

Lamborghini Reventon replika


Osim dobre volje, za izradu ovakvog automobila je bila neophodna pomoć prijatelja. ''Ja sam entuzijasta, a moj posao je popravljanje automobila. Razgovarao sam sa kolegama o projektu. Njihova podrška mi je bila neophodna pa smo krenuli. Sve je počelo kao mala avantura, ali rezultati su bili sjajni i tako smo dobili ovo'', rekao je Driton.

Ova Lambordžini replika ima motor od 3 litre sa 222 konjske snage iz Mitsubishi Galant-a, dok originali od kojih je proizveden samo 21 primerak imaju 600 konjskih snaga i koštaju milion i 600 hiljada američkih dolara.
Tagovi

lamborghini reventon, replike automobila