Prijavi se | Registruj se | Marketing | Kontakt |
Header

Tatin sin ostao bez 11 preskupih automobila

Pošalji komentar • Pogledano: 126

Ocenite članak

 

Tatin sin je ostao bez 11 skupocenih automobila, kada je policija u sredu izvršila raciju na aerodromu u Ženevi. Među zaplenjenim automobilima bio je jedan od samo sedam napravljenih Koenigsegg One:1, jedan od devet napravljenih Lamborghini Veneno Roadstera, Bugatti Veyron - verovatno jedinstveni Bleu Centenaire, svi prikazani na prikolici kamiona u video snimku koji je procureo.

tatin sin izgubio automobile


Vlasti su takođe zaplenile po jedan Ferrari F12tdf i Ferrari Enzo, objavio je Australijski automobilski websajt Wheels, a prema podacima sa sajta LeDauphine, u ovoj zbirci su se našli i Porsche 918 Spyder i McLaren P1. Na slikama se još mogu videti Aston Martin One-77 i Ferrari LaFerrari.

Automobili pripadaju Teodoru Nguema Obiang Mangi, potpredsedniku Ekvatorijalne Gvineje i sinu notornog Afričkog diktatora Teodora Obiang Nguema Mbasoga. Francuski web sajt L'hebdo pretpostavlja da je Mangue pokušao da prošvercuje ove retke automobile zbog toga što su vlasti Švajcarske ponovo otvorile istragu protiv njega. Zaplena automobila od strane švajcarske policije je izvedena tačno 5 godina nakon što je Mangova prethodna kolekcija super automobila zaplenjena u Parizu i potom prodata na aukciji za 4.1 milion američkih dolara.
Tagovi

tatin sin, super automobili, policijska racija